Pregătiți-vă de Black SpikeDay

Deja primesc mailuri în care sunt anunțat că unele magazine au dat startul Black Friday… Păi nu-i nimic, la români firday înseamnă joi, Black Friday înseamnă cu o săptămână înainte de Black Friday. Ce rost mai are să folosești denumirea asta de Black Friday din moment ce evenimentele din România nu mai au nimic de-a face cu așa ceva? În fine, nu asta este important.

Eu am redenumit Black Friday în Black SpikeDay. Spike înseamnă în traducere liberă „țeapă” și da… Va fi un eveniment în cadrul căruia foarte puține oferte vor fi serioase. De fapt îți dai seama de seriozitatea promovată de magazinele online când realizezi că acestea fură startul evenimentului cu săptămânile, uneori chiar cu lunile. Păi nu am văzut noi Black Friday de Paște?

Evenimentul este o țeapă 100% pentru că în România cu vreo lună de zile înainte, de prin octombrie, magazinele încep să reducă discount-urile motivând că s-au terminat colaborările cu furnizorii. Evident, de Black Friday apar acele discount-uri destul de importante care aduc de fapt produsele la prețurile dinainte de octombrie. Da, este o țeapă din punct de vedere moral doar, magazinele profită de naivitatea și setea românilor de discount-uri ca să vândă niște produse fără nici un fel de reducere față de o perioadă normală a anului.

Așa că, eu i-am zis SpikeDay…

Cei care aveți de gând să puneți mâna pe ceva produse într-adevăr la preț bun, trebuie să le urmăriți din timp ca să puteți fi siguri de evoluția prețurilor și astfel, să evitați să cumpărați un SSD cu 150 de lei de Black Friday când l-ați fi putut cumpăra bine mersi cu 150 de lei în orice perioadă a anului. Spor la cumpărături de SpikeDay.

Leave a Reply