Primul calculator

Nimeni nu poate uita momentul in care primeste pentru prima data cadoul dorit dintotdeauna. Bucuria simtita e inegalabila mai ales daca esti copil. Primul meu calculator la-m primit la varsta de 14 ani. Tin minte si acum. Eram in clasa a 8-a si ma pregateam de examenul de capacitate. Incepusem sa chiulesc de la pregatirea la limba romana ca sa merg cu colegii cateva ore la internetul cafe din fata scolii generale.

Tin minte ca l-am stricat de doua ori pana sa invat sa umblu pe calculator. Era vremea cand inca se folosea Windows 98. Era anul 2003 si doar ce aparuse Xp-ul. Calculatorul era catalogat drept un Pentium 3 ca si performanta. And Duron la 800 Mhz, cu 256 rami SDR, hdd 20 gb si placa video integrata in placa de baza SIS de 64 mb. Era nebunie cu calculatorul ala. Se strangeau toti prietenii mei si ne petreceam serile minunat .

Pe acest calculator mi-am format ucenicia in reparatii in momentul in care tata a refuzat sa il mai ia in spate sa il duca la Scand, firma de unde il cumparase pentru diverse probleme. Desi multi au inceput sa profite de mine imediat dupa chemandu-ma sa le repar calculatoarele degeaba nu mi-a parut rau niciodata ca am invatat sa le repar. A devenit o pasiune care nu poate sa dispara indiferent cat rau mi se va intampla vreo data.

Leave a Reply