Prin ce se deosebesc barbatii de femei

Nu ma refer aici la modul in care arata. Aici deosebirea este clara, insa cu siguranta in ceea ce priveste obiceiurile exista mici mari diferente. Nu am sa incep intr-un tot pur misogin cu deosebirile, insa pot spune cu toata sinceritatea ca nimeni nu se pricepe la pierdut timpul aiurea prin magazine atunci cand are nevoie de haine, decat femeia. Se pare ca Dumnezeu le-a inzestrat cu prea multa rabdare si prea putina determinare atunci cand vine vorba de a lua o decizie. Lor niciodata nu le ajung hainele desi au tone intregi prin dulapuri.

Barbatii pe alta parte, nu sunt atat de pretentiosi cand vine vorba de imbracaminte. Eu de exemplu urasc sa ma duc sa cumpar haine din oras. Nu am nici o tragere de inima sa bantui prin caldura de dimineata pana seara in cautarea unei perechi de tenisi. Cam asa patesti atunci cand te hotarasti sa iti cumperi ceva de la un magazin din oras. Au marfa putina si posibilitatea sa gasesti ceva ce iti place si se potriveste si la marime, este destul de mica.

Intotdeauna am fost militantul cumparaturilor online. Inainte ca internetul sa explodeze si diversitatea de magazine online sa ajunga la stadiul de acum, obisnuiam sa ma duc in oras, sa cumpar de la primul magazin tot ce aveam nevoie fara sa tin cont de faptul ca imi place sau nu. Sa se potriveasca la marime era singurul interes. Simplu si rapid: am intrat, am cumparat, am plecat. Astazi, lucrurile nu mai stau chiar asa. Cand vreau sa cumpar tricouri barbati , pierd cateva ore bune pana ma decid si intotdeauna mai cumpar si ceva extra chiar daca nu am nevoie. Mai gasesc niste blugi barbati la oferta si ii cumpar. Nu strica niciodata o pereche de blugi in plus.

Ce pot sa spun? Obiceiurile se schimba atunci cand ai de unde sa alegi. Atunci cand exista diversitate si vezi multe lucruri care iti plac, incepi sa devii precum o femeie. Mai in gluma, mai in serios, incepe sa te cuprinda sentimentul coplesitor al indeciziei si incepi sa ai dubii referitoare la ce ar trebui sa cumperi.

Leave a Reply