Problema cu ceasurile de mana

Ceasurile de mana in ziua de azi nu se mai cauta, asta e destul de clar. Functionalitatea lor a fost inlocuita cu dispozitive multifunctionale precum smartphone-urile, tabletele, laptopurile si multe astfel dispozitive inteligente care-ti indica fara gresala ora exacta. La ce mai este bun un ceas de mana daca nu mai are utilitate? Ei bine, utilitate mai are, insa trebuie sa fii putin open minded si sa vezi lucrurile putin altfel.

Oamenii sunt o fire destul de adaptabila. Practic, atunci cand apare un lucru nou, oamenii il imbratisaza si se bucura de avantajele pe care acesta il aduce. Doar nu a inventat nimeni vreodata un lucru absolut inutil, nu? Evolutia presupune inventarea de lucruri si obiecte utile omului, capabile sa-l ajute in viata de zi cu zi.

Cine poate sa vada utilitatea unui ceas de mana?

Ei bine, aici, in aceasta categorie, includem conservatorii. Conservatorii sunt acei oameni care se bucura de tehnologie ca toti ceilalti, insa raman adeptii obiectelor cu care s-au obisnuit si pe care le considera de neinlocuit. Sunt foarte multi oameni care prefera sa cumpere un ceas de mana de pe watchshop.ro de cat sa se bazeze pe ceasurile digitale de la telefon sau tableta.

In afara de utilitate, ce rol mai are un ceas de mana?

Ceasul de mana a devenit un element fashion in ultimii ani, odata cu diminuarea utilitatii acestiua. Sunt de parere ca in ultimii ani au aparut niste ceasuri de mana barbatesti extraordinare din punct de vedere al aspectului. Aveti aici un exemplu. Discutam despre ceasuri superbe, construite foarte calitativ care pot sa te faca sa iesi in evidenta fie ca esti adeptul accesoriilor fashion, ori un businessman autentic.

In Romania oamenii renunta atat de usor la ceasul de mana pentru ca exista o mentalitate de turma care dicteaza acest lucru. Din pacate, oamenii sunt destul de influentabili si aleg sa poarte accesoriile la moda. Cei care aleg sa fie diferiti, sa fie altfel, cu siguranta o sa aleaga elemente fashion precum ceasurile de mana.

Am vazut ceasuri de mana extraordinar de frumoase online dar si offline si sunt de parere ca ar trebui sa profitam de ocazia de a deveni putin altfel. Da, daca porti un ceas de mana intr-o societate care in majoritate nu poarta, te face diferit. Cred ca poti sa iesi in evidenta cu asemenea accesorii si partea buna este ca nu costa foarte multi bani.

Leave a Reply