Problema examenului de bacalaureat

Eu cand am dat examenul de bacalaureat nu era cu camere. Lumea intra in sala cu ce voia, copia raspunsurile la subiecte cuvant cu cuvant din diverse surse pe care le avea la indemana si toata lumea era multumita. Copiii luau note mari si intrau la facultati bune practic pe nedrept. Un tip care copiaza bine si mult poate sa ia o nota mai mare de cat unul care a invatat 4 ani de zile de s-a spetit. Toata lumea se intreba cum de copii asa destepti care ia note atat de mari sunt niste handicapati cu diploma in facultate, apoi dupa terminarea ei niste angajati super inapti si foarte foarte slab pregatiti.

In urma cu cativa ani au introdus camerele de supraveghere si adevarata fata a scolii romanesti a iesit la iveala. 70% din elevi au fost respinsi la examenul de bacalaureat. Problema e ca dupa aceste cifre devastatoare facultatile au inceput sa faca fel de fel de mismasuri sa poata accepta la cursuri elevii fara diplome. Facultatile nu doreau sa piarda bani din cauza tragediei proaspat instalata. Atunci de ce ne mai miram ca am ajuns o natie de imbecili daca pe o parte incearca sa se taie raul de la radacina iar pe de alta diversi incearca sa il coase inapoi cu ata?

Scoala in Romania nu mai are nici valoare nici importanta pentru ca a disparut interesul elevului pentru carte. Generatiile de dobitoci iesite dupa revolutie au devenit parinti la randul lor si au dat nastere acestor imbecili prost crescuti si manelizati la greu pe care nimeni nu ii mai poate scoate din proastele obiceiuri. Nimeni nu se mai gandeste la viitor prin munca cinstita din pacate.

No Responses

Leave a Reply