Probleme cu soarecii

In decursul vietii mele de locatar de bloc, nu am prea avut ocazia sa ma confrunt cu soarecii. Culmea, la serviciu au inceput sa apara unul cate unul in cabina de operator. Din prostie, am inceput sa ii indopam cu otrava si o saptamana mai tarziu, incep sa puta unul cate unul, prin locurile in care au ales sa isi deie ultima suflare. Sper ca nu au apucat toti sa manance otrava, caci ne mutam sediul altfel.

Ei bine, eu nu credeam ca un soricel mort poate sa puta in halul asta, am zis ca sa crape ei si vad eu cum scap de ei dupa… Azi mi-am schimbat parerea. Am gasit un hoit in cutia de la dvr si norocul meu a fost ca era intr-un loc accesibil. Nu vreau sa imi imaginez ce duhoare o sa fie pe aici daca crapa vreunul in raft sau pe sub troacele din cabina.

Articolul acesta este o intrebare… Ce solutii de alungare a soarecilor cunoasteti si stiti ca functioneaza? Inafara de otrava si capcane… La cati sunt, capcanele ma baga in faliment iar otrava in spital cu hepatita. Am comandat azi de pe emag un aparat cu ultrasunete si eram curios daca cei care au folosit asa ceva au observat eficienta sau … nimic? Sunt bune aceste aparate tinand cont de faptul ca au niste preturi destul de mari? Am comandat unul de vreo 80 de lei, pentru o suprafata de 60 metri patrati. Suprafata pe care vreau sa o protejez de soareci are mai putin de 20 de metri patrati.

Asadar, daca cineva foloseste aceste aparate sau a folosit asa ceva vreodata, sa ma anunte si pe mine. Sa stiu daca are rost sa imi fac sperante ca scap de soareci ori ba.

Leave a Reply