Programările de la RAR vor depăși perioada de acordare a numerelor provizorii

Doar câteva zile ne mai distanțează de programările RAR făcute după perioada de 3 luni de zile în care se pot aloca numere roșii autoturismelor. După eliminarea timbrului de mediu, românii, cei mai săraci din Europa conform statisticilor, s-au pus cu mic cu mare pe cumpărat mașini. Păi ce să facă și ei cu banii pe care nu-i au conform statisticilor? Să-i țină la saltea să mucegăiască?

Fraților, suntem acum în data de 12 iunie 2017 și am fost pe site-ul celor de la RAR să fac o programare. Pe site, mi se indică următoarea informație:

In acest moment, prima zi cu locuri libere la reprez. R.A.R. MEHEDINTI este:

»»» vineri, 01 septembrie 2017 (1 loc, la ora 11:00-11:30)

Adică nu era suficient că înmatricularea unui autoturism în România dura chiar și o lună de zile, era necesar să apară și această programare la RAR la aproape 3 luni de zile care să ducă spre ridicol procesul cumpărării unui autoturism, nu?

E de-a dreptul ridicol frate, numai la noi o să vezi  atât de multă birocrație, atât de multă prostie. Nu înțeleg de ce statul nu suplimentează oamenii la RAR, de ce nu le face program non stop, de ce nu le mai construiește o rampă două acolo unde lucrurile sunt de-a dreptul ridicole precum la Mehedinți.

De exemplu, la Mehedinți (județul cu cel mai mare șomaj din țară după Vaslui dar nu asta contează) 1 septembrie este prima zi disponibilă pentru programare la CIV, în Caraș Severin e loc pe 2 august, în Dolj e loc tot pe 2 august, în Gorj e loc pe 22 august, la Hunedoara pe 10 august. De ce nu fac ăștia ceva cu RAR-ul de la Mehedinți dacă văd că ceva nu e în regulă?

Leave a Reply