Promoțiile românești – un mare fâs (Altex – de 2 x diferența)

Tocmai ce lăudam pe cei de la Altex zilele trecute, că au promoția aia faină cu de 2 x diferența. Ei bine, hai că tocmai mi-am luat-o peste bot cu promoția lor cu tot. Am renunțat să fac cumpărături pe Emag după ce în urmă cu un an, acest magazin online a reușit performanța să-mi trimită un colet după 15 zile, așa că m-am orientat către Altex în materie de electronice și electrocasnice.

Am cumpărat de la ei un aspirator Samsung cu 303 lei și după ce l-am primit, m-am gândit să caut pe net să văd dacă e în altă parte mai ieftin. Culmea, am găsit unul identic cu 274 de lei sau ceva de genul. Am trimis linkul în formularul de 2 x diferența și am așteptat. Am mai făcut chestia asta așa că nu aveam mari emoții, așteptam voucherul ca și în trecut. Ei bine, țeapă. Am fost refuzat.

Motivul: „Pe site-ul menționat produsul face obiectul unei acțiuni de reduceri de preț (promoție, lichidare de stoc).”

Da fraților, ăștia au văzut că 99% dintre magazinele online au reduceri deși în realitate nu au reduceri și s-au gândit că de ce să mai dea vouchere? Mai bine să prostească lumea. Pe site-ul principal sau la TV nu scrie/spune că ți se dau banii DOAR DACĂ obiectul găsit de tine mai ieftin nu e la promoție. Chestia asta e scrisă cu litere de-o șchioapă într-o pagină secundară a site-ului, ca de obicei.

Ce să zic, am încheiat socotelile și cu Altex.

Cam asta e și cu „promoțiile” românești – un mare fâs.

One Response

  1. Leo January 22, 2018

Leave a Reply