Promovare inteligenta

Fiecare afacere trebuie promovata, nu incape indoiala, insa depinde foarte mult de modul in care alegem sa promovam. In functie de situatie si de nisa afacerii, avem doua moduri de a promova un produs sau un serviciu: offline si online.

Promvarea online o cunoastem cu totii, se bazeaza mai mult pe SEO si pe retelele de socializare, insa ce faci atunci cand ai nevoie de o promovare offline? Vechile metode de promovare prin flyere nu prea mai dau rezultate. Mai avem promovare offline prin radio / tv, ziare, promovare prin panouri stradale si mashuri.

Promovarea inteligenta offline se leaga de personalizarea obiectelor cu care iti poti face reclama. Amintim aici sepci, tricouri, pixuri, stick-uri de memorie, genti de laptop chiar si absolut toate obiectele ce pot fi daruite in scopuri publicitare. Imaginati-va faptul ca o geanta de laptop personalizata va fi purtata cel putin un an. In cazul in care va bate gandul sa incercati aceasta metoda, promotion.eu va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii.

De ce ai nevoie de o promovare inteligenta?

In primul rand, faci impresie buna. Una e sa apari la o intalnire cu haine personalizate si alta e sa apari fara ca nimeni sa isi dea seama de unde esti si cu ce te ocupi. Poti fi identificat mult mai usor atunci cand folosesti haine si obiecte personalizate.

In al doilea rand, iesi din anonimat. Promovarea offline cu produse personalizate te face greu de uitat. Una e sa imparti pe strada un fluturas din hartie pe care toata lumea il va arunca la gunoi in secunda doi si alta e sa oferi un pix sau un stick de memorie pe care cu siguranta il vor folosi la ceva cei care le primesc. Daca vrei sa fii greu de uitat ai nevoie de o promovare inteligenta.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa fii modern trebuie sa stii sa te promovezi folosind metodele moderne. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu o firma care se ocupa cu asemenea personalizari si sa incepi sa te faci cunoscut. Trebuie sa gandesti putin altfel fata de obisnuit daca vrei sa te faci cunoscut in ziua de azi, nu mai reusesti cu una cu doua sa iesi din anonimat, asa ca ai nevoie de idei moderne pe care sa le pui in practica.

Leave a Reply