Prostia din anunturi

Urmaresc destul de des site-uri precum tocmai sau mercador (olx). Pur si simplu reprezinta o distractie pentru mine sa vad ce gunoaie mai vad unii si altii. Lucruri supraevaluate si nimicuri ce incearca sa fie valorificate.

Recent ma uitam la telefoane, doream sa cumpar ceva care sa suporte cartela DIGI. Destul de des dau peste anunturi conform carora se vinde un telefin la pretul de X lei, stare perfecta de functionare, estetic 9 din 10, ecran spart… adica descrierea de 5 randuri inainte de “ecran spart”… imi pierd vremea cu aiureli de-astea. Trebuia sa puna in titlu aceasta problema si nu mai stateam sa mai citesc anuntul.

Pe langa faptul ca se vand foarte multe cu ecranul spart, se vand la un pret foarte mare. De exemplu daca un S3 se vinde cu 700 sa zicem , cel cu ecran spart se vinde cu 550. Pai 150 de lei costa reparatia in sine. De ce pizda masii sa te mai chinui sa il mai cumperi daca ajungi cu totul la pretul unuia intreg? Iesi chiar in pierdere cu drumurile pe la service, motorina consumata si etc.

Asa se intampla cand dai acces la internet la toti ciobanii.

Leave a Reply