Prostia omeneasca: 10 bani

Preturile la GPL nu cresc si nu scad precum cele de la benzina si motorina. Pretul la GPL se modifica de cateva ori pe an si nu creste cu mult. De exemplul pretul GPL-ului este acelasi ca anul trecut, respectiv 2.99.

In oras sunt vreo 10 statii de alimentare cu GPL pentru autoturisme si de obicei in 99% din cazuri TOATE vand la acelasi pret. Cei care au masini pe gaz e clar ca nu sunt nici cei mai bogati din lume nici cei mai darnici. Deci ori saraci ori zgarciti. Pot spune ca am avut la alimentat incepand cu X5 si A8 si terminand cu masini noi noute scoase pe poarta fabricii.

Se intampla cate o data sa se modifice pretul, cineva sa faca 2.89 de la 2.99… vin la mine oameni si imi spun : “am alimentat de la aia ca au mai ieftin ca voi, e 2.89”… WTF? Pentru 10 bani pe litru te-ai dus 3 km? le explic majoritatii care pun aceasta problema faptul ca la 10 bani pe litru, la un plin de 50 de litri sunt 5 lei, fix cat consuma ei sa strabata orasul prin semafoare si toate cele.

Prostia omeneasca e incurabila si culmea ca aceste lucruri le auzi de la cei care baga 30 de lei sau 20 de lei. Probabil cu cat sunt mai saraci cu atat sunt mai ingramaditi si incapabili sa judece. Consuma mai mult ca sa alimenteze mai ieftin cu 10 bani. Defapt, ei sunt cei care isi rup hainele la auzul cuvantului “PROMOTIE” prin magazine. Daca nu-I cap, apai nu-i!

2 Comments

  1. florentin July 31, 2014
  2. axxapro July 31, 2014

Leave a Reply