Proștii și interneții

Dă Doamne internet prostului, că nu va pierde ocazia să-și demonstreze talentul. Așa și cu comentariile apărute la piesa lui Cristi Minculescu & Dan Bittman – S-aprindem torțele. Bineînțeles, acolo unde o valoare românească ar trebui apreciată, este împroșcată cu noroi în mod gratuit de tinerii frumoși și liberi din țara asta. A ajuns internetul la ei așa că nu ezită să își facă simțită prezența.

Comentariile de top la acest videoclip sunt:

„Cristi arata ca anticristul…”

„Minculescu n-a murit, dar asta nu-l opreste sa se descompuna…”antihristul

Cu alte cuvinte, tinerii frumoși și liberi au decis să asculte piesa și să se lege de aspectul fizic al solistului. Cred că asta este maximum ce se poate face în societatea românească în ziua de azi. Comentariile sunt primele pentru că au foarte multe like-uri. Caterinca asta ieftina, de 2 lei ne caracterizează poporul. În loc să apreciem valorile, ne batem joc de ele într-un hal fără de hal.

De ce era nevoie de asemenea comentarii? Mai ales cu Cristi Minculescu asupra căruia timpul și bolile și–au pus amprenta. Omul a avut un transplant de ficat la activ, cum ați vrea să arate după asemenea probleme de sănătate? Și uite că a fost un om puternic, nu s-a lăsat doborât de boală și culmea a revenit pe scenă. S-a despărțit de emblema Iris și uite-l pe scenă.

Tinerii ăștia proști făcuți grămadă, dar liberi, care se grăbesc să arunce cu rahat într-o valoare a țării ar avea atât de mult de învățat de la Cristi.. a, pe lângă să inventeze virale de genul „Cristiiiiiii”, ori alte cretinisme considerate cool de o societate de imbecili.

descompus

Leave a Reply