Putin despre gropile din asfalt – telescopul

Ier s-a rupt si al doilea telescop. Am schimbat unul in urma cu 6 luni si bineinteles ca sunt roman si nu ascult sfatul oamenilor abilitati din domeniu. Nu le-am schimbat pe ambele atunci si acum, iata-ma nevoit din nou sa apelez la mecanic. Nu e de mirare ca in strainatate telescoapele nu prea se schimba. Pai ei daca nu au gropi in care acestea sa le rupa, tin si 10 ani, sa nu mai pomenim de calitatea pieselor. Nu se compara cele cu care vine masina din fabrica cu cele pe care le gasesti in magazin?

Ma duc sa fac comanda, sa mai dau 100 de lei pe un telescop. Nu sunt multi bani, dar sunt curios cat or sa tina de acesti 100 de lei. Originalele se pare ca au tinut 15 ani, asa ca tare mi-e ca cele facute pe vapor or sa tina cam 1 an. Om vedea, cum zice orbul!

Din punctul meu de vedere, ar trbui ca toti cei care si-au rupt ceva la masina in gropi sa deie in judecata primaria / administratorul drumului. Atata timp cat platim accize la carburant si din aceasta pricina avem cea mai scumpa benzina si motorina din EU, atata timp cat platim rovigneta pentru exterioare, avem pretentia sa se si faca ceva cu acesti bani. S-a furat destul si s-a furat prea mult. S-au facut prea putine pentru cetateni si prea multe pentru alesi. E prea de tot… Ajungem sa aruncam banii in reparatii la masina in loc sa ne bucuram de ei in alte moduri.

Revin cu niste poze sa va faceti o idee cat de bine s-a rupt telescopul, cauze si etc in momentul in care fac rost de el si ma inteleg si cu mecanicul sa vina sa lucreze la masina.

Leave a Reply