Putin despre reducerile Emag

Reducerile Emag nu sunt intotdeauna ce par a fi… Am urmarit de cateva ori niste produse si in momentul in care au fost anuntate mega giga tera reduceri de 50 – 70%, niciodata nu au fost bagate la oferta produsele care ma interesau pe mine si ma intrebam de ce. Am patit asta si de Black Friday. Reducerile Emag nu sunt niciodata in favoarea consumatorului, va asigur si de fiecare data cand vad reduceri de 50% ma intreb care este adaosul lor daca ei isi permit sa vanda cu 50% mai putin fata de normal?

Ideea este ca Emag nu scoate la pormotie de cat lucrurile care nu se vand, pe care le au pe stoc si de care trebuie sa scape de indata. Atunci mai fac si ei cate o promotie, le dau cu 30 -50 -70 la suta mai ieftin ca romanii cumpara orice, nu conteaza ca discutam despre lucruri necesare sau nimicuri cu care chiar nu ai ce face. E de ajuns sa pui OFERTA pe site si romanul cumpara fara sa stea pe ganduri.

Pai am uitat noi cum si-au rupt oamenii hainele de pe ei cand s-a deschis acel hipermarket ce avea la oferta tigai cu 10 eli? Si oamenii care ziceau ca le cumpara ca sa le dea cadou sau ca sa le vanda mai departe… Oameni nebuni… Desi nu au bani se apuca de cumparat nimicuri. Asa e si pe internet. Cand vine vorba de promotie ne imprumutam si facem rost de bani. La final de zi, suntem mai saraci cu o suma de bani si avem in batatura niste obiecte de care nu aveam neaparat nevoie.

Astept si eu ziua in care o sa vad prin reducerile Emag lucruri uzuale si interesnate, care niciodata nu apar la oferta.

One Response

  1. Marius September 23, 2015

Leave a Reply