Radu Banciu

Radu Banciu poate fi catalogat cu usurinta un basist pupincurist. Ei bine, in ultima vreme eu unul mi-am schimbat parerea despre el. Poate nu a fost niciodata basist sau pupincurist desi are emisiune la B1 Tv. Poate eu am fost cel care a inteles gresit tot timpul, nu are rost sa incerc sa mai judec acum.

Astazi il urmaresc aproape seara de seara pentru ca de multe ori sunt de acord cu ideile lui, suntem pe aceeasi lungime de unde. Comparativ cu Mircea Badea, se maimutareste mai putin si spune lucruri mai inteligente, nu doar tipete si zbierate si Voiculesc precum Badea.

Nu stiu care e treaba cu Voiculesc si nici nu ma intereseaza, insa de cand dau pe Antena 3 si aud acest cuvant de 3 ori pe minut indiferent de emisiune, ma cam sictireste. Prefer sa il aud pe Banciu cum spune o poveste cu adevarat intersanta. Nu-mi place politica si nu-mi place nici Badea cand vorbeste ca moara lui toarga numai despre Basescu, un personaj politic ce azi nu mai exista. Trebuie sa mergem mai departe, nu sa ramanem ancorati in trecut. E drept, Iohanis inca nu s-a instalat ca presedine, insa mai are timp.

Radu mi se pare un jurnalist bun dar mai ales un om cu care de multe ori sunt pe aceeasi lungime de unde. Ma uit la emisiunea lui pentru ca nu prea vorbeste despre politica, vorbeste mai de graba despre viata, probleme si intamplari. Asta imi place sa aud cand ma duc la culcare, nu Basescu, Iliescu si Pulescu.

Leave a Reply