RCS-RDS nu mai oferă prețuri mai mici pentru telefoanele din oferta Digi Mobil

În urmă cu un an și jumătate, sau chiar mai mult, am cumpărat și eu un telefon mobil în rate de la RCS-RDS, un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim. Am făcut-o din două motive principale și anume:

  • Digi Mobil a trecut cu japca pe rețea exclusiv 3G iar eu nu aveam telefon 3G
  • Prețurile telefoanelor din oferta Digi Mobil erau cu câteva sute de lei mai mici fața de orice magazin.

Ei bine, ieri am decis să mai dau o raită prin magazinul Digicare. Trebuie să îmi schimb telefonul de urgență întrucât nu mai ține nici bateria după un an jumătate de forjat și s-a spart sticla de la touchscreen ca naiba, abia dacă mai văd ceva la el. Mi-e și rușine să mai scot telefonul din buzunar prin oraș când știu cât de jalnic arată. Oricum, și-a făcut treaba cu brio în acești aproape 2 ani de când îl am. Nimic de reproșat, era de așteptat să se ducă dracului după acest timp.

Spre surprinderea mea, am văzut câteva telefoane destul de interesante în oferta RCS-RDS, precum Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge. Tot spre surprinderea mea, prețurile nu erau ca data trecută, adică mai mici față de orice magazin online.

Prețurile sunt aceleași ca și pe Emag sau alt magazin de profil. Problema este că dacă prețurile sunt aceleași, nu mai am motive să cumpăr telefon de la ei pentru că dacă aș face asta, aș avea și abonamentul prelungit încă doi ani, aș fi nevoit să plătesc un avans ridicol de câteva mii de lei.

Mai bine fac rate direct într-un magazin online, Altex sau Flanco, unde pot cumpăra telefonul în 12 rate egale fără dobândă, fără să mai fiu legat încă doi ani de RCS-RDS.

Leave a Reply