Reducerea TVA

Am auzit ieri o stire cum ca fructele si legumele se vor ieftini in lunile ce urmeaza din cauza scaderii cotei TVA. Imi aduc aminte ce a mai scazut pretul la paine atunci cand a scazut TVA-ul… sau nu a scazut? Nu mai tine eu bine minte?

Nu inteleg cum poate sa se minta in halul asta frate. Niciodata cand a scazut o taxa pentru producatori sau comercianti, nu s-a revazut in pretul de la raft. Absolut niciodata sau cel putin nu tin eu bine minte. Cand au scazut taxele au ramas producatorii sau comerciantii cu mai multi bani in buzunar. Atata tot.

Acuma, ca sa fiu sincer, nu stiu daca va beneficia cineva de aceste reduceri, cel putin cei din piata din Severin nu au case de marcat si draci de-astia. Sau daca au nu le foloseste nimeni. Eu de cand ma stiu, in 25 de ani de cand ma duc la piata nu am primit niciodata bon. Asa ca despre ce tot mananca astia cacat la televizor? Sa faci evaziune fiscala e cel mai usor la fructe, legume si paine.iei un kil cu factura si 10 fara factura. Daca vine controlul zici ca nu s-a vandut si cu asta basta. Poate doar hipermarketurile si magazinele de cartier sa fie afectate in mod pozitiv de aceasta masura desi nu inteleg de ce s-ar duce cineva la hipermarket sa cumpere rosii din Turcia fara pic de gust sau castraveti pesticizati pana la Dumnezeu.

Leave a Reply