Remember teava cu cornete

Teava cu cornete era ceva aparte, era intr-un fel simbolul anilor 90, ani in care nu existau telefoane mobile inteligente, nu exista calculatoare si nici vorba de internet. La romani, toate acestea au ajuns dupa anii 2000. In anii 90, jocurile erau simple, inventive si foarte active. Teava cu cornete era unul dintre ele, iti punea la incercate abilitatile fizice dar si indemanarea / precizia. Desi nu trageam cu cornete intreg anul, dura vreo 3 luni sau chiar 4 aceasta febra, spaima femeilor de serviciu. Si acum imi amintesc cum ne mai injurau femeile de serviciu cand venea sezonul cornetelor. Parcarile, scarile de bloc se umpleau de hartii, de cornete si bineinteles de copii ce se jucat atat de simplu unii cu ceilalti.

Teava cu cornete era o modalitate de socialiare in anii 90. Chiar daca nu seamana deloc cu Facebook, in timpul cat te jucai cunoasteai copii si oameni noi, te imprieteneai si astfel se creau anumite legaturi, care din punctul meu de vedere erau mult mai puternice de cat cele legate pe Facebook in ziua de azi. Am spus de multe ori faptul ca pe Facebook, nimeni si nimic nu este ceea ce pare. Facebook este reteaua sociala cea mai distructiva si din pacate romanii stau si butoneaza acolo in fiecare zi, ceasuri intregi. Viata le trece prin fata ochilor si ei nu observa asta, sunt prea ocupati sa dea Like si sa comenteze ceva poze fara nici un rost.

In clipul de mai jos aveti o teava cu cornete automata sau semi automata, cum va vine la iddemana sa o numiti… Aceasta este nivelul urmator la care ajungeai daca luai foarte in serios jocul acesta cu cornetele. Era destul de usor sa te prinda febra atata timp cat erai cu prietenii si te simteai super ok jucandu-te.

 

 

One Response

  1. Dragos April 18, 2015

Leave a Reply