Renovarea dorimitorului

Sunt un tip destul de pretentios, dar si cu bun gust in alegerea decorarii camerelor din casa. Recent am terminat de renovat casa, iar dormitorul a suferit mai multe schimbari de aspect, deoarece intotdeauna mi-am dorit sa am un dormitor cat mai spatios in care sa ma pot desfasura, nu ca altele pline cu mobila, si ditamai patul in mijlocul camerei – Acest lucru e cam de moda veche si de obicei cand te invarti prin camere, te dai de toate adunaturile. Asadar am ales sa-mi realizez un dormitor mai mare, pe care eu il numesc 100% unic si personalizat.

Camera se extinde pe o suprafata de 5×4,5, iar piesele vechi de mobilier le-am scos in totalitate si am achizitionat altele impreuna cu un pat mai mare si mult mai confortabil. Mi-a fost putin mai dificil sa-mi aleg lenjeriile pentru pat deoarece nu am gasit ceva care sa-mi placa, iar eu cautam ceva unic si excentric. Bineinteles ca in magazinele din oras nu am gasit decat lenjerii de pat care nu mi-au placut asa mult si nu am vrut sa dau banii pe ceva care sa nu-mi placa, asa ca am ales sa caut lenjerii de pat pe internet – acolo cu siguranta gama e mai diversificata si probabil calitatea si pretul se vor imbina perfect pentru a face alegerea potrivita.

Asa am si facut – am cautat pe internet lenjerii si cuverturi de pat, iar cum era de asteptat am avut o lista intreaga de magazine de unde sa aleg. Imi doream sa imi achizitionez un set de cuverturi, insa nu stiam exact dupa ce criterii sa caut, pentru ca pe mine ma interesa in general calitatea. Vechile cuverturi erau foarte pretentioase si nu se spalau prea bine, asta ca sa nu mai zic ca se depuneau scame si par de la pisica. Nu am fost prea multumit de ele, tocmai de aceasta cautam ceva mai bun. Stiam si eu ca acele cuverturi de pat 3D sporesc intr-o anumita masura aspectul dormitorului, asta ca sa nu mai zic ca ofera mai multa caldura si asigura un somn mai bun. Din cate stiam de la mama, acestea se schimba in fuctie de sezon, deci nu o sa fie prea mare bataie de cap cu ele, mai ales daca se curata si se ingrijesc usor.

Am ajuns pe pagina lenjeriipat-outlet.ro in care am gasit o oferta misto la cuverturile de pat 3D, iar pe langa oferta propriu-zisa, mi-a atras atentia si acele modele frumoase de cuverturi din gama magazinului. Preturile pareau a fi acceptabile, detaliile erau prezentate foarte bine si mi se pareau de buna calitate. Bineinteles ca am plasat comanda in secunda urmatoare, iar pe langa cuvertura de pat aleasa de mine, am mai primit una gratuit. Cel mai probabil pe aceea o voi schimba la inceputul verii.

Dupa ce le-am primit si am inceput sa aranjez dormitorul, vreau sa spun ca totul a luat o alta forma si dormitorul este exact cum imi place mie se fie – mare si foarte elegant.

Cat despre oferta de pe lenjeriipat-outlet.ro, aceasta mai e valabila pana pe 30 Ianuarie, asa ca puteti da o geana pana atunci si poate plasati o comanda la cuverturile de pat 3D, atata timp cat cumperi una si primesti doua, mi se pare super avantajos.

Leave a Reply