Retrogradare la cartela Orange

RCS RDS a reusit sa isi dea in stamba cu noua lor oferta la abonamentele DIGI. Au dat de veste la televizor, la radio, pe internet si pe unde s-a putut  despre noile lor abonamente nelimitate cu 22 de lei. Am facut si eu doua abonamente si din clipa in care am semnat mi-am dat seama ca la 22 de lei, rahatul va lovi in ventilator mai devreme sau mai tarziu.

Se pare ca saptamana asta DIGI mi-a spoit intreaga camera cu rahat. Fix in ventilator l-a tras. Au trecut pe retea exclsuiv 3G si acum detin 2 cartele la care ma pot doar uita. Telefoanele mele nu sunt 3g si nu prind semnalul.

Dupa indelungi reclamatii pe la suport in care am explicat ca am 3 comenzi in DIGICARE, iar telefoanele comandate de mine inca nu au ajuns, nu am rezolvat absolut nimic. Mie mi se pare corect ca  ei sa puna la dispozitia mea echipamente ce pot capta semnalul emis de ei. Asa mi se pare corect… cu ce sunt eu de vina ca ei au stocurile epuizate din Paleolitic? Pe 16 iunie am facut comenzile si nimic pana in ziua de azi.

Nu ramane de cat sa le duc cartelele in brate si sa termin balciul. Mi-a ajuns DIGI. Un cacat tipic romanesc. Mi-am incarcat cartela orange si o sa raman cu ea. Bine ca nu a expirat naiba, aia imi mai lipsea… sa raman fara numarul de telefon.

2 Comments

  1. Yamasha July 20, 2014
    • Alecu July 20, 2014

Leave a Reply