Revolta si indignare

Acordul cu FMI semnat cu multi ani in urma de Basescu a fost doar un motiv pentru ca Udrea, Cocos, Videanu si altii ca ei sa aiba ce fura in continuare. Egoismul si lacomia unora, ambitia de a fura sute de milioane de euro au inglobat populatia in datorii si ne-au tras inapoi cu cel putin 10 ani. Nu aveam nevoie de acordul cu FMI, nu aveam nevoie de taieri de pensii si salarii, aveam nevoie doar de niste politicieni care tin cu poporul, nu de unii care isi bat joc de cei care i-au trimis la conducere.

Cum e posibil ca Udrea si restul politicienilor sa fure sute de milioane de euro si sa bage in propriile conturi atunci cand in Romania se taiau pensii si salarii? Astia ar merita impuscati direct, fara drept de apel. Cred ca pe Ceausescu l-au impuscat pentru ceva asemanator, pentru bataie de joc … Atucni cand liderii isi bat joc de populatie trebuie impuscati direct…. Cum e posibil ca niste rahati puhavi, lacomi si zgarciti sa fure cu atata nesimtire si totul sa fie acoperit? De ce pana acum nu au fost acuzati? Faptele de care sunt acuzati cu totii dateaza de cand? Din perioada in care Basescu era la putere…

Imi doresc din tot sufletul ca toti politicienii care au furat sa intre in puscarie pe viata si toate averile sa li se confiste, inclusiv cele trecute pe numele rudelor, parintilor, fratilor, etc… Imi doresc o Romanie corecta in care ideea de a-ti bate joc in ultimul hal de cel sarac sa nu mai existe. Cei care vor face asemenea chestii sa fie impuscati direct, fara judecata macar. Dupa ce ca suntem cea mai saraca tara din UE mai suportam si bataia de joc a politicienilor? Am ajuns saraci din cauza ca ei au furat ca rahatii tot, lacomi si egoisti… Muncim pe minimul pe economie din cauza lor… In PUSCARIE PE VIATA CU EI!!!

Leave a Reply