Rezistenta la stres

Rezistenta la stres este un factor cheie in functie de care se fac angajarile. Toata lumea doreste oameni cat mai competenti care sunt in stare sa gandeasca si sa analizeze diferite situatii la rece indiferent de factorii de influenta veniti din exterior. Uneori ma intreb daca nu duc prea mult, daca nu acumulez prea mult stres. Mi se pare ciudat ca am un job unde ma trezesc la ora 5, stau 16 ore acolo, vin acasa, dorm 4 ore, ma trezesc iar la ora 5, mai stau 16 ore apoi vin acasa. Si dupa stau acasa doua zile.

De un an si jumatate fac treaba asta fara o zi de concediu si incep sa ma resimt. Nu mai am rabdare si ma simt putin obosit. Poate ca in timpul liber, in cele doua zile ar trebui sa ma ocup mai mult de mine si mai putin de bloguri insa imi este imposibil.

Odata ce am intrat in hora blogosferei trebuie sa joc pana la capat. Fac mai multi bani din blog decat castig la munca si asta intr-un fel ma motiveaza sa merg mai departe indiferent cat de greu mi-ar fi. Am avut zile in care am fost nevoit sa scriu 40 de articole pentru cele 3 site-uri de care ma ocup. Dupa o zi de munca la statie simt nevoia sa ma relaxez, nu sa ma obosesc mai tare cu scrisul la calculator.

Deocamdata nu resimt atat de multa oboseala, cu stresul m-am obisnuit. Atata timp cat ies si bani totul este ok.

Leave a Reply