Rochii de calitate la Look Tora Magazin

Ai nevoie de o rochie? Look Tora Magazin este locul in care sa iti incepi cautarea

Cumparaturile online incep sa capete o forma si un contur pe care nu cred ca si l-a imaginat nimeni in urma cu 15 ani. Avem de-aface cu o explozie de magazine online in ultimii 2 ani si asta se intampla dintr-un motiv destul de simplu: e mai usor sa faci un magazin online de cat unul in oras, in realitate. In plus, daca faci magazin real ai nevoie de autorizatii, vor veni controale pe capul tau si asa mai departe. Oamenii incep sa isi mute afacerile online si s-a dovedit ca este o idee destul de buna.

Cele mai multe magazine care s-au mutat online au fost buticurile de haine pe care le vedeati prin toate orasele. Ele sunt cele care au castigat cel mai mult in urma acestei transformari pentru ca desi nu aveau niste vanzari foarte mari, erau nevoite sa plateasca niste chirii super stupide pentru 10 metri patrati cat insemna acel butic. Da, numai in Romania vezi asa ceva.

Look Tora Magazin reprezinta o idee de afacere pe care toti buticarii ar trebui sa o adopte

Faptul ca au aparut foarte multe magazine de haine online nu inseamna de cat avantaj pentru noi, clientii. Preturile sunt mai mici de cat in buticuri pentru ca este eliminata chiria ridicola si angajatii si astfel, cei care deschid astfel de magazine isi permit sa lase putin la pret, atat cat sa fie toata lumea multumita. Stiu ca e greu sa multumesti pe toata lumea, insa cu siguranta aici putem sa cadem de acord, adica asupra faptului ca magazinele online au preturi mai mici de cat cele din oras.

Fetele sunt putin mai privilegiate atunci cand vine vorba despre magazine online, intrucat 70% dintre acestea se adreseaza lor. Da, cele mai multe magazine de haine online au marfa pentru femei, incepand cu incaltaminte si terminand cu rochii. Apropor de rochii, gasiti unele de calitate si la preturi destul de bune pe Look Tora Magazin, un magazin online deschis destul de recent care insa promite destul de multe dupa cate vad, la prima impresie.

Mediul offline paleste, mediul online in continua expansiune. Dovada: Look Tora Magazin

In ziua de azi, cand ai nevoie de o rochie sau de orice alt articol vestimentar, cautarea incepe pe internet. Nu mai esti nevoit / nevoita sa te duci in oras, unde pierzi o zi intreaga cu cautatul. Pai de cate ori nu ai fost la un butic in oras unde ai vazut o rochie faina, insa nu aveau masura ta? Treci de la extaz la agonie si cam atat. La final de zi te intorci cu mana goala acasa. Nu mai povestesc de timpul pierdut, oboseala, etc…

Mediul online incepe sa devina un suport excelent pentru cei care sunt in cautare de haine si cred ca in urmatorii 5 ani o sa avem parte de niste surprize destul de mari in ceea ce priveste magazinele offline. Eu unul cred ca se vor muta in proprtie de 90% online.

Leave a Reply