Romanii la promotie

Romanii cand aud cuvantul PROMOTIE isi pierd orice ratiune. Cu totii i-am vazut cum se calca in picioare la deschiderile de magazine ca sa apuce si ei o tigaie mai ieftina, o bormasina, o drujba si multe alte chestii trebuitoare casei. Isi rup hainele de pe ei ca sa cumpere niste lucruri de care nu au nevoie. Suntem o natie de nebuni isterici demna de o tara cocotiera.

In urma cu cateva luni am lansat si eu o promotie la locul de munca. Cine alimenta de 50 de lei primea gratuit un odorizant auto. Odorizantul era de toata jena, pretul de achizitie per bucata era undeva la 0.75 RON fara TVA deci va dati seama ce calitate avea. Problema e ca foarte multa lume era dispusa sa isi inchida banii in gaz ca sa ia promotia. Pentru 75 de bani erau dispusi sa alimenteze de 20 de lei in plus de exemplu.

Nu am inteles niciodata ratiunea celor care se grabesc fara sa gandeasca. In principiu in Romania NIMIC nu e gratis si atunci cand vine vorba de promotie apare doar o iluzie. Promotia in 90% din cazuri se transforma in pacaleala. Idem black Friday cand am vazut la promotie un frigider cu 1499 ron redus de la 2499, iar cu 2 saptamani inainte frigiderul era cu 1299 ron.

Romanii sunt tare prosti si naivi si sunt dispusi sa se arda la infinit cu astfel de promotii. Am avut si la alimentat o maimuta care a bagat de 40 de lei apoi cand i-am zis ca la 50 lua un odorizant a inceput sa ma injure ca la usa cortului ca de ce nu i-am zis de promotie, ca baga si el de 50 de lei ca sa ia promotia. O tara de cretini irecuperabili.

Leave a Reply