S-a dus prima luna de vara

Astazi este 1 iulie, luna lui Cuptor daca ne gandim la traditii. Se pare ca avem parte de o vara identica cu cea de anul trecut, adica temperaturi medii, ploi, calamitati si cam atat. A trecut o luna de vara si nu stiu pe unde s-a dus… Practic este prima luna de cand sunt pe cont propriu din punct de vedere al jobului si e posibil sa fi fost destul de ocupat astfel incat sa nu simt trecerea timpului.

Cand lucram la statie, 2 zile eram la munca si 2 stateam acas. In acest mod, au trecut ultimii 2 ani si jumatate din viata mea. Nu pot sa zic ca au trecut de pomana, insa puteam sa gasesc ceva de lucru mai de viitor de cat operator GPL.

Luna iulie se anunta la fel de impotanta din punct de vedere al “jobului” meu. La fel de ocupat o sa fiu ca si in iunie si cu siguranta o sa treaca la fel de repede cum a trecut si iunie. Important este sa ne indeplinim sarcinile si taskutile impuse la inceput de luna…

Mereu am spus ca traim in secolul vitezei iar din aceasta cauza, percepem altfel timpul. Timpul trece mult mai repede cand esti ocupat si mult mai incet cand arzi gazul de pomana. Activitatile zilnice ne din departe de ceasuri, nu avem nici macar timp sa ne uitam la ele. Muncim de dimineata pana nopatea si rezultatule ste unul singur: un pas mai aproape de batranete. Fiecare zi pe care o traim fara sa o sesizam este o zi trecuta din viata, zi care nu se mai intoarce.

Merita oare acest sacrificiu? Se pare ca nu merita, insa este necesar… Nu putem sa cladim un viitor fara munca. Acuma, ca munca ne ocupa toate orele zilei, este un compromis…

Leave a Reply