S-a dus si DOMO

Fuse fuse si se duse, DOMO si-a inchis toate magazinele fizice din tara si a ramas doar cu online-ul. Probabil ca multi se intreaba de ce, cand si cum, insa sincer sa fiu pe mine nu ma intereseaza. DOMO a fost intotdeauna genul de magazin care nu a avut niciodata oferte mai serioase, care sa imi atraga mie ca si cumparator atentia. Un singur lucru am cumparat de la ei, au fost de fapt vreo 5 mausi Logitech M525 pe care i-am gasit cu 49 de lei la oferta, redusi de la vreo 200 de lei.

Pe cine avantajeaza acest lucru? Pai pe nimeni pentru ca din punctul meu de vedere, de cand a aparut comertul online, Emag, etc, vanzarile magazinelor de electrocasnice din orase au scazut destul de mult si sincer sa fiu sunt si destul de numeroase. Pai in Severin erau asa: 2 x Altex – unul s-a inchis, 2 x Flanco – unul s-a inchis, 2 x DOMO – ambele s-au inchis, apoi vin hipermarketurile care au rezistat si au si acum oferte destul de interesante la electrocasnice. Sa nu mai pun la socoteala si magazinele micute no name.

E destul de dificil sa tii in picioare magazine mamut precum Altex si DOMO, cu chirii de mii de euro pe luna si zeci de angajati/magazin. Cei de la DOMO poate ca au luat o decizie corecta pentru ca nu se prea justifica modul in care functiona pana acum. Fara vanzari, cu magazine care costa chirii si intretinere, zeci de angajati, nu ajungi prea departe. Si in plus, daca Emag poate, ei de ce sa nu poata? Sunt pe piata online de mult timp si cred ca se vor descurca si ei destul de bine. Daca nu, asta e, nu e obligatoriu sa exitse si in continuare.

Leave a Reply