S-a furat si ultimul robinet de la tasnitorile din padure. Venim cu apa de-acasa acum…

Nu se poate frate in Severin. Chiar nu se poate face ceva astfel incat sa fie toate lucrurile in regula la standarde de dincolo. In momentul in care se face ceva, orice, vin golanii si tiganii se se alege praful. Pai cine credeti voi ca au furat robinetele de la tasnitori? Tiganii, cum cine? Doar nu am venit eu de acasa cu cheia de 16 ca sa il desfac. Probabil acum zac pe la fier vechi pe undeva si noi, cei care mai mergem din cand in cand sa mai alergam pe acolo suntem nevoiti sa venim cu apa de acasa sau sa o cumparam de pe la magazine. In toata padurea, nu mai e nici macar o tasnitoare functionala din 4 care erau asta vara. Au inceput sa dispara robinetele unul care unul si cred ca nu se merita sa faci nimic pentru acest oras.

Ce rost are sa vrei sa faci un bine pentru cetatenii acestui oras daca ei dupa ce pleci acasa vin si fura robinetele? Gesturi incalificabile ma, chiar nu merita. Atata nesimtire cata exista in orasul asta nu am pomenit in viata mea. Oameni mai prosti ca in Severin si mai idioti nu cred ca exista, pusi pe furat si pe vandalizat, nu pe munca si fapte bune. E atat de simplu sa iti bati joc si atat de dificil sa construiesti ceva.

Lasa ca venim si cu apa in plasa pana la urma, ce sa facem? Daca nu mai avem loc de tigani si de golani in orasul asta o sa ne mutam undeva prin China, unde ei nu au cum sa ajunga si sa speram ca acolo cel putin va fi mai bine.

Leave a Reply