S-a dat start la aruncatul banilor pe fereastră

pariuriCum Euro 2016 a început de câteva zile, s-a dat startul la aruncatul banilor pe fereastră. Agențiile de pariuri sportive au devenit neîncăpătoare, naivii se calcă în picioare ca să înregistreze niște bilete oricum necâștigătoare. Pariurile sportive pot să fie pentru unii o sursă de venit, însă cred că pentru maxim 5% din totalul celor care sunt dependenți de acest sport extrem.

Pariurile sportive din punctul meu de vedere sunt un sport extrem, dai un ban și nu-l mai ai. Nu poți să fii Nostradamus ca să ghicești mereu rezultatele. Însă, cu puțină informare și foarte mult timp la dispoziție cred că poți să câștigi bani frumoși. Evident, cei care stau la coadă zilele acestea pe la casele de pariuri nu sunt genul de oameni pasionați de statistică.

Discutăm despre niște oameni care visează la cai verzi pe pereți, la bani nemunciți. Despre cei care pierd zile bune pentru a concepe un bilet la pariuri, putem spune că au muncit pentru acel câștig și mai mult ca sigur sunt genul de oameni care fac bani din această activitate. În rest, 95% dintre cei care joacă la pariuri nu fac altceva de cât să arunce banii pe fereastră, punând șansa în seama norocului și invers.

Nu știu, cred că românii sunt prea naivi și nu prea le place munca. Ar trebui să fie ceva mai realiști și să își dea seama de faptul că nu ai cum să câștigi niște bani nemunciți așa la infinit, doar pentru că ai auzit de niște echipe, de niște jucători și cam atât. Cine are de aruncat bani pe fereastră nu are de cât să-i dea drumul. Nu trebuie niște băieți deștepți care au casele de pariuri să se facă cu pula mare pe seama fraierilor? Eu așa cred…

Leave a Reply