Sa gasesti o masina second hand care sa iti palca poate fi uneori o corvoada

De ceva vreme ma tot uit pe net dupa masini second hand, e momentul sa schimb Renault-ul meu. Am trecut prin sentimente din ce in ce mai diverse de la agonie la extaz si invers. O sa fac o lista cu ceea ce ma enerveaza cel mai mult in aceasta goana dupa o masina second hand buna… Asadar, avem:

  • Vanzatorii mint in legatura cu taxa de mediu/de poluare/ timbrul de mediu. Sa ne intelegem, o masina din 1998 nu are cum sa fie Euro 3 in veci din moment ce standardul a aparut abia in anul 2000. Poate doar daca producatorii auto au fost ceva Nostradamus… Sunt multi care vor sa scape de masini pe care nu si le permit sa le inscrie precizand in anunturi ca taxa este 300 de euro cand in realitate se apropie de 1000.
  • Nu exista masini second hand in zona Mehedinti care sa fie ok la pret sau ca functionare. Numai troace ordinare pe care niste halapi, lacomi rupti de realitate incearca sa le vanda pe net sau prin targ. Foarte mari preturile si nu ar fi prima data cand m-as duce in alt judet ca sa iau o masina. Renault-ul l-am gasit pe la Gorj, asa ca nimic ciudat.
  • Foarte multe masini FARA AC exista pe piata si nu se specifica clar in anunt, iti dai seama tu din poze. Ma enerveaza oamenii de genul, adica frate, daca ai ceva de vandut, trece in anunt absolut orice, nu incerca sa ascunzi in speranta ca vei convinge la telefon pe cel care suna ca nu are nevoie de aceasta optiune. Nu as mai cumpara niciodata masina fara AC.

Leave a Reply