Am să mă las de spus opinia pe YouTube din cauza țăranilor needucați

Ieri s-a întâmplat un lucru destul de interesant: am primit un reply la ceva comentariu postat de mine la un clip pe YouTube. Era un comentariu plin de înjurături la adresa mea venit din parte unuia cu nume nedefinit și fără poză la profil. De ce m-a înjurat omul? Pentru că mi-am permis să am o opinie diferită de a turmei, pentru că am zis de rău referitor la un material uploadat de cineva.

Nu e prima dată când pățesc chestia asta, se întâmplă de fapt foarte des să primesc mailuri cu notificări de pe YouTube în care sunt anunțat că un țărănoi needucat m-a înjurat prin comentarii. Eu unul cred că am să mă las de expus opinii pe YouTube atât timp cât nu se mai poate critica absolut nimic fără să fii înjurat ca la ușa cortului de niște poze cu pisici, de niște nume nedefinite.

Cred că am să mă las de comentat absolut orice pe YouTube pentru că m-am săturat să primesc reply cu înjurături de la analfabeți, că 99% dintre cei care înjură în comentarii pe YouTube nu știu nici măcar să scrie corect acele înjurături, atât de proști sunt. Ratații României și-au dat întâlnire prin comentarii analfabete pe YouTube și practic nu mai ai loc de ei.

Vrei și tu să trăiești liniștit, nu înjurat de niște țigani ca la ușa cortului doar pentru că ai scris o altă opinie pe YouTube față de cea a maselor. Nu cred că se poate face ceva în acest sens pentru că cei care comentează căcaturi acolo sunt oameni reali, nu boți care să poată fi programați. Toți copiii needucați ce înjură ca sparții prin acele comentarii nu mai au nicio scăpare. Au părinți analfabeți la rândul lor, maneliști, pentru care cartea a fost mereu ceva TABU.

Leave a Reply