Sa ne caciulim la pensii zic…

Un actor de teatru tocmai a intrat in greva fiscala cica din cauza parlamentarilor care si-au votat iarasi pensii speciale. Se pare ca nesimtirea unora nu are limite si sincer sa fiu, sunt putin surprins de aceste pensii speciale si o sa va explic imediat de ce. Alegeti voi o persoana din Parlament si uitati-va la declaratia de avere. Probabil ca o sa vedeti sute de mii de euro si milioane de euro trecute acolo, afaceri peste afaceri si asa mai departe. De ce se mai caciulesc la pensii?

Pai explicatii ar putea sa fie:

  • Pentru ca sunt foarte foarte lacomi si indiferent cat ar strange si cate milioane ar avea, daca pot de ce sa nu ia si ultimul leu din tara asta…
  • Pentru ca sutele de milioane de euro pe care le au acum sunt cam furate si se gandesc ca exista posibilitatea sa devina muritori de foame daca-i scutura DNA-ul pe viitor
  • Ca sa isi bata joc de fiecare cetatean din tara asta care asteapta marirea salariului minim pe economie la 1200 de lei. Sa ne dea inca o palma peste mancatoare si sa ne demonstreze ca bani exista dar numai pentru ei.

Imi doresc din tot sufletul sa nu intre in vigoare legea asta cu pensiile pentru parlamentari, intrucat nu fac nimic astfel incat sa merite acesti bani. Pai sa faca ei ceva exceptional si sa isi demonstreze competenta, sa creasca ei nivelul de trai sa traiasca oamenii mai bine si pe cuvantul meu ca mi-ar fi mai mare dragul sa vad ca isi dau pensii speciale. Da frate, care munceste si merita, sa aiba si pensie speciala. Dar nu spurcaciunile astea, in nici un caz nu merita.

 

Leave a Reply