Sa ne infoiem la poza, zic

Mai fratilor, e la moda te dai rotund in ziua de azi, sa pari ca stii multe, insa si mai la moda am vazut ca este sa iti faci poze cu masinile in san, la 4 ace si sa le pui ca poza de profil pe Facebook si LinkedIn. Pentru mine unul, dupa cm am spus si pe Facebook, aceasta atitudine cu mainile in san denota multa ingamfare si suficienta iar problema este ca cele persoane care transmit asemenea sentimente prin imaginile postate sunt departe de suficienta si de profesionalism dus la extrem.

Am spus intotdeauna si repet: aroganta este dreptul celui ce poate, celui ce se pricepe 100% la ceva. Cand esti bun in domeniul tau, mai bun ca toti, ai dreptul sa fii arogant, altfel nu. Aroganta celor care dau semnul ca se pricep, insa in realitate nu au habar, nu se justifica. Ei sunt acei mascarici de care trebuie sa te feresti intotdeauna si pe care trebuie sa fugi ca dracu’ de tamaie. Asta e in Romania din pacate, oamenii vor sa faca bani desi nu au o meserie sau o calificare clara.

Meseria e pe cale de disparitie in Romania chiar daca discutam de mediul online. Se cauta din ce in ce mai mult seriozitatea si din pacate, o gasesti cam dificil. Oamenii s-au obisnuit cu ieftin si mult, au uitat faptul ca trebuie sa evoluam ca societate, nu sa involuam si din punctul meu de vedere, daca stam cu mainile in san prin poze si emanam o falsa suficienta, nu contribuim la evolutie. Pentru evolutie trebuie sa ne pricepem la ceva, nu sa stam cu mainile in san. Probabil asa se si munceste prin tara asta, cu mainile in buzunare sau in san, nu active. Ne infoiem in poze precum curcanul si cam atat, valoarea noastra tot zero este.

Leave a Reply