Sa profitam de reduceri

Intotdeauna in perioada sarbatorilor, magazinele reale si cele online incep sa se bata in reduceri. Si cand spun reduceri, ma refer la reduceri reale, nu la cele gen Black Friday. Imi pare rau ca Black Friday a devenit o pacaleala generala, insa asa se intamnpla cu mai toate oportunitatile de vanzare interpretate de romani dupa mentalitatea tipica neamului. De Craciun nu se mai merge la pacaleala, ci la lichidat de stocuri si preturi cu adevarat mici.

Cei care au copii pot gasi in aceasta perioada un scaun auto pentru copii la preturi destul de bune online, din cate am vazut eu. Nu prea mai am obiceiul sa bantui precum fantoma Casper prin magazinele din oras de cand cu internetul. Scaunele auto pentru copii sunt necesare pentru toti cei ce transporta copii in autoturisme, in functie de varsta acestora bineinteles. Noua lege care a intrat in vigoare nu iarta pe nimeni asa ca, mai bine prevenim amenzile de cat sa le platim. Cat dam pe amenda, mai bine cumparam scaunul si terminam balciul. Vorba aceea, unde-i lege nu-i tocmeala. Cine are nevoie de carucioare pentru copii aceasta este perioada optima pentru cumparaturi. In aceasta perioada, cand nu prea poti sa iesi la plimbare cu cel mic, preturile incep sa scada destul de mult. Daca mai spunem ca vin si sarbatorile de iarna, cu siguranta vom avea parte de afaceri bune. Se vinde orice legat de cei mici, de la jucarii la paturi pentru copii. Cei mici merita toata atentia din lume din partea parintilor.

Imi amintesc atunci cand eram mic, parintii aveau grija mereu sa am numai lucruri noi. Nu eram bogati, insa intotdeauna ne puneau mereu pe primul plan. Asa sunt parintii, lasa mereu de la ei ca sa avem noi, copiii tot ce ne trebuie.

Leave a Reply