Sa vina zapada

Se pare ca sezonul de iarna incepe mult mai devreme anul acesta. Saptamana curenta a inceput cu ninsori impresionante prin Bucuresti si Estul tarii. Se anunta o iarna destul de capricioasa si plina de surprize. Nu tin minte sa mai fi nins prin luna Octombrie. Poate eram eu mult prea mic sa retin, insa in trecutul apropiat nu s-a intamplat. Daca stau sa ma gandesc mai bine, la noi nu a mai fost iarna in adevaratul sens al cuvantului de multa vreme. Anul trecut (adica anul acesta) a nins putin la sfarsitul lui Februarie si gata, aceea a fost toata zapada.

Anul acesta am planuri mari in ceea ce priveste sezonul rece. Vreau sa plec la ski in Elvetia pentru o saptamana macar. Va povesteam prin vara ca nu am apucat sa iau concediu deloc, asa ca am lasat planurile pentru iarna. Mai am cateva oferte de vacante pentru ski in Franta dar Elvetia mi se pare mai interesanta deocamdata. Fiecare cu gusturile lui pana la urma. Desi am luat nota 10 la Bacalaureat la Limba Franceza, tara romantismului nu m-a atras niciodata. Mi-a placut doar limba pe care am incercat sa o invat cum am putut mai bine.

Exista multe alte variante de vacante pe Cocktail Holidays pentru amatorii de calatorii si eu unul ii recomand tututor cu mult drag. Am mai mers pe mana lor de cateva ori si am fost destul de multumit. Stiu ca multi se feresc sa apeleze la astfel de agentii pe internet, insa nu au existat probleme pana acum pentru mine. Atunci cand am vrut sa plec undeva in primul rand m-am informat cu privire la agentia respectiva de unde urmeaza sa cumpar hoinareala.

Doresc tuturor o iarna cat mai bogata in zapada daca iubiti zapada, sau o iarna fara zapada daca sunteti soferi si aveti de umblat lunile ce vin.

Leave a Reply