Salile de fitness pentru lenesi

Severinul asta e plin de oameni lenesi si spun asta cu toata responsabilitatea. O sa va explic in cele ce urmeaza de ce cred treaba asta:

  1. Plec la serviciu la ora 5:30. Cand ma uit la blocurile din jur, absolut nici o lumina aprinsa. Toti incep serviciul tarziu, dupa ora 7 cred. Eu sunt singurul prostovan care incepe munca la ora 6:00.
  2. Pentru ca magazinele se deschid dupa ora 8:00 sau 9:00, daca ai nevoie sa bati un cui la ora 7 nu ai de unde sa il cumperi. Constructiile sunt paralizate pana la ora 8 cand se deschid magazinele.
  3. Nu exista sala de fitness in oras care sa se deschida inainte de ora 9:00 sai 10:00. Pe mine de exemplu m-ar interesa una care sa se deschida cat mai de dimineata. Am un program foarte incarcat iar in timpul zilei nu am vreme de mers la sala. Abia daca imi ajung orele pentru a termina ce imi propun. M-ar interesa o sala de fitness care sa se deschida pe la ora 6:00. Ma duc repede, trag de fiare pana pe la 7 apoi incep sa muncesc cate ceva. – ma refer la cazurile cand sunt liber de la serviciu -.

De ce in alte orase se poate si in Severin nu? De ce aici toata lumea se trezeste tarziu si munceste putin? Poate si faptul ca economia este foarte slaba impinge putin situatia in acest colt, al rentabilitatii. Daca eu sunt singurul nebun care s-ar duce la sala la ora 6, e clar ca oamenii nu au motiv sa faca un asemenea program. Totul se rezuma la utilitate si mentalitate. Daca avem o mentalitate de lenesi, sa baltim in aceasta mocirla a delasarii.

Leave a Reply