Samsung Galaxy Grand Neo

Merita banii sau nu? L-am luat de la RDS in urma problemelor avute cu reteaua lor intitulata 3G only. Dupa o saptamana de butonat imi pot da cu parerea oarecum. Telefonul imi aminteste prin functionalitate de Samsung Galaxy Tab2, cu care seamana si la interfata.

Este un Dual Sim si nu mi s-a blocat niciodata. Adevarul e ca nu am instalat zeci de mii de rahaturi inutile doar ca sa vad ce sunt, cum fac altii.  Am instalat chestii precum Skype, Gmail, Facebook, folosesc Dropbox care pentru faptul ca am legat al doilea telefon Samsung la aplicatie mi-a oferit 48GB spariu pe 24 de luni.  Am mai instalat Ploaris Office, Firefox, Facebook, Adobe, Speedtest si cam atat. Am luat telefonul ca sa vorbesc la el, nu ca sa il folosesc pe post de tableta sau alti draci.

Bateria tine. De cand il am tin in el doua cartele mereu. Nu am incercat niciodata sa testez bateria cu o singura cartela insa sunt sigur ca tine si mai mult asa. Tine o zi cu luminozitatea data la maxim si conectat permanent la Wifi, cu butonat 3-4 ore bune continuu. Nici nu ai nevoie de mai mult.

Grand Neo e un telefon care isi face treaba. Nu e de fite si figuri desi e de 5 inch. Ecranul e destul de bun, nu am ce sa ii reprosez. E un telefon care te scoate din zi fara gresala si fara probleme. Il folosesc cu brio pentur a organiza munca si mai ales munca pe bloguri. Nu mi se pare la fel de serios precum un Note 2 insa repet, nu e nevoie. Pentru strictul necesar isi face treaba.

Grand Neo e un telefon pentru oameni simplii, fara fite si figuri, pentru oameni care doresc sa aiba un telefon capabil sa ii treaca prin zi fara batai de cap.

Merita banii.

Leave a Reply