Sanatatea inainte de toate

Sunt sigur ca nimanui nu ii place sa fie blonav. S-au dus vremurile cand eram copii si ne bucuram de fiecare data cand ne imbolnaveam doar din cauza faptului ca scapam cateva zile de scoala. Cred ca nu exista sentiment mai urat ca acela care te cuprinde in momentul in care te imbolnavesti si de aceea precautia trebuie sa fie in gandul nostru mereu. E mai usor sa combati de cat sa tratezi dupa parerea mea.

Ce faci atunci cand esti deranjat la stomac? Mi s-a intamplat si mie de multe ori si culmea ca am avut noroc sa am o baie prin apropiere. Nu obisnuiesc sa tin pastile prin casa insa pentru diaree intotdeauna trebuie sa ai ceva la indemana. Eu folosesc Tasectan si m-a cam salvat de fiecare data. Nu am ce sa ii reprosez. Stiu ca farmaciile sunt pline de medicamente din care chiar nu stii ce sa alegi, insa dupa ce am folosit acest medicament o data, nu am mai avut nevoie sa incerc alte produse.

Pot spune ca sunt patit cu medicamentele. Aveam prostul obicei sa ma duc la farmacie si cumpar ce aveam eu impresia ca mi-ar trebui. Aveam ceva promonitii si intuitii de doctor care in 90% din cazuri erau gresite. Prosti obicei. Nimeni nu ar trebui sa ia medicamente dupa capul lui, nici macar la sfatul farmacistului. Am povestit intr-un articol mai de mult ce am patit cand am luat un antibiotic mai scump la recomandarea farmacistei, m-am imbolnavit de alti draci… asa ca cel mai bine e sa prevenim bolile ptrintr-un stil de viata cat mai sanatos.

Leave a Reply