Sanitarele de calitate

Nimeni nu vrea sa aiba de a face cu o cadita de dus care scartaie. Uite care ar putea fi problemele ei si cum sa le reparati.

 

Deoarece motivele pentru care cadita poate scartai sunt numeroase, poate fi dificil de identificat sau reparat. Cel mai bine ar fi sa incercam sa prevenim aparitia lor.

 

1.Podea care se indoaie. De cele mai multe ori, o cadita poate scartai din cauza unei podele care flexeaza pe un cui sau un surub. Cand pasiti in dus, cadita poate flexa si poate atinge un surub sau un cui si se poate produce un scartait.

Daca renovati casa si vedeti locul unde va fi amplasata cadita, verificati daca este stabil locul unde va fi amplasata cadita. Cateva suruburi plasate bine pot elimina orice flexare a podelei.

 

2. Spatii intre cadita si podea. Uneori, scartaieturile apar in punctul in care podeaua face contact cu cadita de dus. In mod normal, ar trebui sa fie un spatiu intre cadita de dus si podea. Acest spatiu este umplut cu silicon pentru ca cele doua sa nu faca contact direct. Fara cantitatea potrivita de silicon, cadita va scartai.

 

3. Separare slaba. Cauta o cadita de dus care va permite sa folositi mortar sau silicon dedesubt. Adaugarea mortarului sau a siliconului sub cada ajuta la eliminarea miscarilor si deci a zgomotelor.

 

4. Cadite de dus fixate in suruburi. Caditele de dus pot scartai atunci cand sunt fixate in suruburi , aceasta procedura nefiind recomandata de producatorii de cadite dus. In loc sa insurubati cadita , se recomanda fixarea prin dispozitive care nu necesita gaurire.

 

5. Pardoseli de lemn umede. Asigurati-va ca tot ceea ce inconjoara cadita dus este impermeabila. Cand pardoseala se uda din cauza apei care se scurge din cabina dus 70×70 , aceasta se umfla și va produce sunete atunci când veți pași în cadita.

 

6. Expansiune datorita caldurii. Pardoseala închisă la culoare absoarbe mai multă căldura decât pardoseala deschisă la culoare. Dacă ați ales pardoseala închisă, folosiți un adeziv care să fie rezistent la căldura. Puteti observa în timp faptul ca pardoseala poate scartai din cauza vremii sau a umiditatii crescute.

 

7. Șapa poate avea defecte. Verificati calitatea sapei din baia dvs inainte de a instala o cadita. Verificati daca are defecte sau s-au facut reparatii care au afectat integritatea structurala a sapei

Leave a Reply