Sapte Pacate

Oare ce legatura sa fie intre imbracaminte si pacate? Cuvantul pacat oricum nu mai are mare insemnatate in ziua de azi. Religia este inteleasa dupa ureche la 2000 de ani de la marea minune, asa ca acest cuvant poate fi asemanat doar cu termenul de dorinta trupeasca.

Cum sa nu te gandesti la pacate atunci cand vrei sa cumperi o camasa de noapte sevensins? E cadoul perfect pentru o iubita/nevasta si daca ar fi dupa mine, m-as uita mai atent si as alege mai multe camasi de noapte Sevensins.  Femeile de obicei nu se multumesc cu putin mai ales daca este vorba de haine. Stim cu totii ca daca ar putea, femeile si-ar cumpara haine in fiecare zi, cu toate ca ajung cu timpul sa le poarte rar spre deloc. In fine, fiecare cu fixurile lui. Nu are rost sa dezbatem subiectul, caci personalitatea feminina nu poate fi inteleasa.

Daca tot vine vara, putem face cadou si cateva costume de baie de la Sevensins. Spun “cateva” si nu doar “un” datorita discutiei de mai sus. Daca vrei sa faci o femeie fericita cumpara-i un sac de haine si ai scapat de grija. Sunt si femei care se multumesc cu putin dar cifra lor e infima. Nu vreau sa par rautacios, insa asa au devenit femeile datorita tehnologiei si datorita diversitatii. In urma cu cativa ani nu existau atatea magazine, nu exista internet.  Astazi, diversitatea e atat de mare, incat chiar nu stii asupra carui magazin sa te opresti si sa cumperi. Si in realitate si virtual. Cel putin mediul online resimte o adevarata explozie in ultimii ani. Internetul  e mai unit ca niciodata si cumparaturile facute prin intermediul sau sunt mult mai convenabile. Daca alegi sa cumperi online, in primul rand castigi timp fata de deplasarea in oras, castigi benzina/motorina ca nu mai pleci cu masina si castigi si pret, stiindu-se faptul ca magazinele online sunt mai ieftine ca cele reale din cauza costurilor mult mai mici de exploatare.

Leave a Reply