Scoateți criminalii și violatorii din pușcărie, să intre politicienii

E o adevărată frenezie în ultima vreme cu politicienii ăștia, mai ales că se aproape campania electorală. E momentul perfect să înceapă să se bage pe la pușcărie unii pe ceilalți prin intermediul unor denunțuri. Da, în România dacă vine un nebun și zice că i-ai dat șpagă, ești automat pus sub învinuire, tu trebuind să demonstrezi că practic nu ai luat nimic. Într-o țară normală există prezumția de nevinovăție, dar România nu e o țară normală, ci o bătaie de joc generală.

Deschideți larg porțile pârnăilor ca să intre politicienii. Primari, candidați la Primărie, cu mic cu mare să se ducă direct după gratii, căci e destul de clar faptul că în ziua de azi nimeni nu mai este curat dacă alege să se bage în politică. Păi dacă și Băsescu a ajuns să candideze la Primăria Capitalei? Voi vă dați seama despre ce este vorba aici? Nu a făcut destul răi unei țări întregi timp de 10 ani, mai vrea să nenorocească și Bucureștiul în următorii 4 ani…

Curios, căci văd că după ce și-a anunțat candidatura, a apărut și dosarul penal pentru Traian Băsescu. După ce a terminat mandatul nu a avut nimeni nimic cu el pentru luni, ani aproape. Acum cum se gândi și el cu șuvița lui cea cârnă să candideze, hop și dosarul penal. E o mizerie ceea ce se întâmplă în politica asta cu șantajul și cu faptul că toți sunt șantajabili într-o măsură mai mică sau mai mare, chiar dacă practic, orice poate să declare orice în țara asta.

Sau să construiască pușcării speciale pentru acești nimeni în proză care s-au băgat în politică, neavând succes în nici o altă meserie de cât în cea de hoți.

One Response

  1. e-provincia April 26, 2016

Leave a Reply