Se apropie Black Friday, pregatiti-va sa luati teapa

Putine zile ne mai despart de marele moment Black Friday, frenezia stupida si tampita care cuprinde Romania an de an in toamna-iarna. Romanii sunt mari amatori de oferte, e de ajuns sa scrie OFERTA ca romanul a si cumparat, nu se documenteaza sa vada care este de fapt pretul real al produsului, nici vorba. Oamenii sunt atat de superficiali si atat de hamesiti dupa reduceri, incat nu mai tin cont de nimic. Sa isi cumpere ei la oferta si pace, atata conteaza.

Bineinteles ca magazinele online vor profita de natangia romanilor si or sa inceapa de pe acum sa scumpeasca totul. Daca o sa urmariti Emag si site-uri de genul o sa vedeti cum preturile incep sa urce cu o luna inainte de Black Friday, la fel si in magazinele din oras. Pai nu va povesteam anul trecut cu scaunele? La Carrefour erau 74 de lei la OFERTA, iar inainte si dupa Black Friday le puteai cumpara cu 53 de lei. Eu cand vad chestii de-astea, nu mai calc in magazinul respectiv intrucat consider ca managerii ma ia de papagal, vor sa ma pacaleasca si sa isi bata joc de mine.

Pai imaginati-va ce profituri faca ei daca vand scaunele alea in mod normal cu 53 de lei… Apoi, de Black Friday le vand cu 74? Hai da-o dracului de treaba ca prea bate la ochi. Nu se mai satura de profituri puhavii astia, burtosii astia cu magazine din care noi, romanii, mergem de nevoie si cumparam de-ale gurii. Abia astept sa treaca si tigania asta cu Black Friday ca sa scapam de sentimentul asta tipic romanesc de a tepui si de a primi teapa.

Leave a Reply