Se fac angajari videochat Bucuresti

Bucurestiul nu inceteaza niciodata sa surprinda si spun asta din prisma unui provincial. Nu am trait niciodata la Bucuresti desi mi-ar fi placut. Am ceva planuri anul ce vine sa ma mut pe acolo, dar vom vedea daca se materializeaza ceva. Spun ca Bucurestiul surprinde intotdeauna din cauza faptului ca a devenit unul dintre orasele cheie pentru dezvoltarea videochatului. De fapt, de multe ori cred ca daca nu am fi avut o capitala atat de dezvoltata, astazi nu am fi avut aceasta schimbare de mentalitate care sa permita intrarea videochatului pe piata din Romania.

Capitala este locul de inceput al vidoechatului

Videochatul isi are leaganul in capitala si de acolo a pornit totul. Mentalitatea romaneasca nu este una nici pe de parte occidentala. La noi exista oameni care nu inteleg rostul videochatul si care intotdeauna vor cauta nod in papura sa vorbeasca mult si prost la adresa lui. Asta inseamna sa ai prejudecati. Desi au trecut 25 de ani de la Revolutie, oamenii inca nu au suferit o metamorfoza completa, inca nu s-au transformat din larve in fluturi, insa coconul incepe incet incet sa se desfaca. Daca mentalitatea din tara nu s-ar fi schimbat pe ici pe colo prin punctele esentiale, videochatul nu ar fi existat astazi.

Schimbul de mentalitate a permis aparitia videochatului

Oamenii au inceput sa inteleaga care-i treaba si cu videochatul si cu masajul erotic si cu sex shopul. Daca nu se mai uita la tine nimeni asa ciudat cand te vede ca intri intr-un sex shop cum se uitau de exemplu la inceputul anilor 2000 cand asemenea magazine au inceput sa intre pe piata. Bine, multe au dat si faliment in mai putin de cateva luni pentru ca ajunsesera genul acela de magazin TABU in care toata lumea ar vrea sa intre sa vada despre ce e vorba, insa nimeni nu indraznea cu adevarat din cauza fricii. Tuturor le era frica sa nu fie vazut de ceva prieten sau vecin…

Timpul a trecut si astazi lucrurile au devenit cat de cat normale. Bine, nici acum nu e prea roz, insa grosul prejudecatilor s-a cam dus odata cu venirea noilor generatii de tineri. Ei sunt cei interesati de angajari videochat Bucuresti, ei sunt genul de minti carora nu le prea mai pasa de ce zice X si Y. Asa trebuie sa fim cu totii, indiferent de varsta si va mai trece apa pe Dunare pana ca mentalitatea sa se schimbe complet.

Leave a Reply