Se mai aude Mircea Badea?

Se pare ca tipul inca traieste. Ma uit la tv in acest moment si vad ca are emisiunea in continuare desi seful lor este in puscarie, desi Basescu nu mai e de mult presedinte. Chiar daca s-a schimbat presedeintele tarii, cei de la Antena 3 sunt inca foarte vocali impotriva fostului sef de stat. Probabil asteapta momentul in care fostul sef de stat va intra la puscarie.

Gluma lui Gadea de acum cateva zile prin care a prostit un invitat ce nu stia romana sa spuna “jos Basescu”, a facut inconjurul lumii. Intre noi fie vorba, nu se fac glume de-astea proaste, insa asa e la noi la romani. Ar merita taxat zdravan pentru asemenea nesimtire, insa deh… Cred ca toata lumea va inchide ochii ca si pana acum.

Sunt curios ce va face postul Antena 3 in momentul in care Basescu va intra la puscarie. Dupa parerea mea este doar o notiune de timp pana cand acest lucru se va intampla. Ce vor face? Despre ce vor discuta? Caci in ultimii 10 ani numai jos Basescu aud de acolo fara incetare. Nimic gresit, am spus de multe ori faptul ca PDL-ul a fost cel mai nenorocit partid din toate de pana acum, insa oare mai stiu sa faca si altceva inafara de jos Basescu? Sau au uitat meseria precum copii ecuatiile?

Micrea Badea a imbatanit la masuta lui si ma gandeam la a lui emisiune… Il urmaresc de prin 2006 cred, mai e putin si se fac 10 ani. Oare el va reusi sa se reprofileze? Am vazut la Banciu un bun exemplu: cand ai lui au intrat in puscarie, a inceput sa disucte si lucruri interesante, nu numai politica. Ramane de vazut ce se va intampla, cert este ca avem nevoie si de stiri si emisiuni serioase, nu numai jos Basescu.

Leave a Reply