Sfaturi pentru o baie moderna

Cei care au renovat un apartament sau o casa probabil ca o sa imi dea dreptate cand o sa spun ca cei mai multi bani pe baie se duc. Totul costa foarte mult, de la materiale de constructii precum gresie, mana de lucru foarte scumpa, pana la grupurile sanitare. Daca alegi sa renovezi baia si calitativ, atunci clar o sa ai nevoie de cel putin vreo 5000 de lei, pentru o baie mica vreau sa zic. Cei care au o baie medie sau chiar mare, poate ar fi un sfat bun sa ii mai reduca putin din dimensiuni daca au aceasta posibilitate.

Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie moderna

  1. Bideul este un element pe care nu l-am vazut in nici o baie in care am fost pana acum. Eu unul mi-am montat unul si il vad un element atat modern cat si igienic, normal, pentru o societate atat de dezvoltata ca cea din anul 2015.
  2. Cabina de dus trebuie sa fie acel element care se monteaza in cazul in care nu e suficient spatiu. Daca exista spatiu, cada trebuie sa fie litera de lege. Nimic nu se compara cu o baie fierbinte dupa o zi grea de munca, si nu puteti sta relaxati sub dus.
  3. Corpurile de iluminat moderne, cu o pozitie bine aleasa. O baie iluminata corespunzator intotdeauna va avea alt aspect. Iluminatul in baie este foarte important intrucat nu avem ferestre prin care sa intre lumina, asa ca eu v-as recomanda ceva corpuri de iluminat de pe philips.ro. Au niste corpuri speciale pentru baie precum cele de aici cu un aspect foarte modern.
  4. Daca aveti posibilitatea, cumparati un uscator pentru maini si si un dozator de sapun lichid pe care sa le montati pe perete, astfel nu veti mai depinde de prosoape. Daca aveti invitati, acestia or sa reuseasca sa se spele pe maini fara sa si le bage prin prosoapele voastre.

Baia moderna nu este dificil de pus la punct, insa e nevoie de putina informare inainte si de dorinta de a avea calitate.

Leave a Reply