ShowBiz fara esenta

Intotdeauna am considerat industria aceasta a showbiz-ului un cacat si o sa va spun imediat de ce. Se spune ca mintile mari discuta idei pe cand mintile mici discuta oameni. Showbiz asta inseamna, sa discuti oameni de dimineata pana seara. Suntem un popor de tarani cocliti ce stam la bafra non stop fara sa ne gandim daca nu cumva am putea sa ne petrecem putinul timp liber intr-un mod mult mai productiv. Din barfa nu am auzit pe nimeni sa se imbogateasca, insa de indobitocit cu siguranta sunt multi care se indobitocesc.

Showbiz-ul exista peste tot, insa in Romania a capatat cea mai joasa speta din lume cred. Pai au ajuns curvele in televiziune? Crudu, Tonciu, Buruiana si asa mai departe? Si culmea oamenii stau cu gurile cascate in fata micilor ecrane ca sa auda o noua barfa legata de aceste parasute… Nu exista esenta si nu exista scop. Nu exista viitor personal si nici dezvoltare pe plan social atata timp cat suntem acaparati cu totul de aceste exemple negative.

Din punctul meu de vedere, nu e ok sa discuti despre oameni atata timp cat tu ai prejudecati. Despre oameni trebuie discutat la un cu totul alt nivel si bineinteles cu totul alte lucruri, nu despre familiile lor, despre copii, despre cine si-o trage cu cine si asa mai departe.

Totul pleaca de la educatie si pot sa se supere pe mine sute de mii de insi cand spun ca avem un popor prost educat. Asta e realitatea, intr-o lume civilizata asemenea personaje nu au ce cauta in showbiz atata timp cat nu au o cariera in spate de actorie sau de film. In tarile straine showbiz-ul pentru asa ceva este, se refera la vietile staturilor care au ajuns staruri facand ceva mai mult de cat sex cu cine a fost nevoie pentru a deveni asistent de televiziune.

Leave a Reply