Siguranta unui DVR

Romanii de obicei traiesc sub impresia ca lor niciodata nu li se va intampla ceva rau insa televizoarele vuiesc a nenorociri. Stirile de fapt in Romania nu se mai bazeaza pe actualitate serioasa ci pe mortaciuni, cadavre, violuri si talharii. Televiziunile s-au mulat pe inteligenta si pe mentalitatea telespectatorului care plateste un abonament la cablu.

Infractionalitatea a crescut considerabil o data cu intrarea in recesiune si locurile de munca au inceput sa dispara din ce in ce mai rapid si mai vertiginos direct proportional cu inchiderea treptata a IMM-urilor. Lumea nu intelege ca disperarea te impinge sa faci gesturi necugetate insa si trendul suburban se accentueaza o data cu disparitia educatiei sau a familiei responsabile. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost locul de munca fara un DVR si fara niste camere de supraveghere care sa sperie putin din elanul taranilor, al ciobanilor si de ce nu al hotilor.

Acolo unde se lucreaza cu bani e imposibil sa nu apara probleme. Oamenii si banii in sine mereu au ridicat probleme si din fericire am ajuns sa lucrez intr-un peco 1 an si 3 luni fara nici un incident. Poate ca si felul meu de a fi mai diplomatic m-a ajutat sa rezolv posibilele probleme insa nu au avut loc nici spargeri de noapte tinand cont ca noaptea este inchis.

DVR-ul si-a facut treaba doar prin simpla lui prezenta. Constat ca suntem tara in care oamenii se lasa destul de usor intimidati la vazul unor camere si e un lucru destul de bun.

Leave a Reply