Siguranta zilei de maine

Siguranta zilei de maine practic nu mai exista. Societatea romaneasca a evoluat dupa revolutie intr-o directie destul de ciudata as putea spune. Cu alte cuvinte, ce s-a chinuit Ceausescu sa construiasca, cei care au venit dupa au daramat. Parca si-au facut un plan sa inchida toate fabricile si sa genereze un somaj cumplit in randurile cetatenilor. S-a creat un sistem care nu mai functioneaza si s-a creat intentionat in acest mod. O populatie saraca e mai usor de controlat, nu? De ce sa fim si noi ca majoritatea europenilor si sa avem salarii de mii de euro pe luna, cand putem sa traim ca in Afrika cu un salariu minim net de 520 de lei? Una e sa controlezi pe cineva care castiga 8000 de lei si alta e sa controlezi pe unul care castiga 520 de lei.

Cati nu ati avut nevoie de bani imprumut de pe o zi pe alta? Ma refer la cei saraci… Cu totii am trecut prin asta chiar de foarte multe ori. Si ce faci atunci cand ai nevoie de bani urgent? In nici un caz nu te duci la banca. Cei de la banca iti vor cere o gramada de acte si asta va dura, uneori chiar si o luna de zile. Cel mai simplu e sa iei un imprumut rapid nebancar de la Provident. Banii se acorda de azi pe maine cum s-ar spune, si problemele tale sunt rezolvate, fie ca e vorba despre plata intretinerii, o nunta care te-a luat prin surprindere, nevoia de a merge la medic, etc.

E mult mai ok sa apelezi la institutii financiare nebancare decat sa pierzi vremea cu bancile in sine. De fiecare data cand am mers la o banca, functionarii au avut o atitudine atat de respingatoare, incat nici nu-mi vine sa le mai calc pragul. Probabil ca nici nu o sa mai am contact cu ei in viitorul apropiat.

Leave a Reply