Sistemul de notificari al Facebook e din ce in ce mai jalnic

Nu stiu ce se intampla, insa sistemul de notificari al Facebook e din ce in ce mai jalnic. Spun asta pentru ca eu unul continui sa primesc notificari dupa ce dau “turn off notifications” la unele posturi unde comentez. Toata ziua imi tacane Facebook din cauza unor notificari pe care nu vreau sa le vad si pe care oricum le-am oprit cu mult timp in urma. Sa fie oare asta o metoda de publicitate agresiva a Facebook, sa te tina legat de glie cum se zice? Nu prea imi vine sa cred, intrucat nu exista concurenta.

Mai exista posibilitatea ca notificarile sa apara din cauza telefonului meu mobil care niciodata nu se sincronizeaza cum trebuie. Pe telefon nu primesc notificari pe care le-am oprit, insa le primesc pe cele pe care le-am vazut deja pe calculator. Alta buba asta cu telefonul si din cate m-am interest, deocamdata nu exista solutie pentru asa ceva. In momentul in care ai deschis internetul pe telefonul Android, ai deschis cutia Pandorei. Se va bloca pentru 2 minute pana ajunge la timp cu notificarile Facebook.

Sper ca cei de la Facebook sa rectifice cele doua probleme, respectiv sistemul de notificari desktop si cel mobil. Nu e normal sa primesti in continuare notificari daca le-ai oprit in prima instanta. Nu e ok sa ti se umfle telefonul de notificari luate la cunostinta deja pe calculator si asa mai departe. Tin minte ca am dat in mod express “see less notifcations like this” in momentul in care Facebook imi spune ceva in legatura cu una dintre paginile pe care le al pe cont. Nu stiu cum sa ii explic in asemenea mod incat sa inteleaga ca ma deranjeaza… Probabil nici cand opresti complet notificarile nu scapi de ele…

Leave a Reply