Sistemul de notificari din aplicatia ING a inceput sa o ia razna

Nu stiu din ce motiv, aplicatia celor de la ING incepe sa functioneze destul de ciudat. Pana acum totul a fost in regula, insa de la o vreme nu mai primesc notificarile push atunci cand trebuie sau le primesc de 3 ori in loc de o singura data. Ma si sperii, ma uit repede sa vad daca nu cumva mi s-au luat banii din cont de 3 ori. Nu, este doar o eroare a sistemului push. Nu inteleg ce se intampla, insa erorile se pare ca persista. Destul de dezamagitor atata timp cat e vorba despre aplicatia unei banci. Nu e o aplicatie oarecare, e vorba despre bani. Sa nu mai zic despre faptul ca exista momente in care nu primesc deloc notificarile prin care sunt anuntat ca s-au livrat bani in contul meu.

Cu intarziere, fara intarziere, cu notificari sau fara raman la ideea ca ING este una dintre cele mai bune banci din Romania la ora actuala in ceea ce priveste modul de lucru cu clientii. Asa cum ii laud si le spun ca sunt o banca buna, trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si atunci cand situatia nu e prea roza in tabara lor. Pacat de aplicatie, e destul de bine pusa la punct pe alte coordonate…

Si mai astept de la ING sa faca un sistem de avertizare in momentul in care bancomatele din oras nu functioneaza. Sunt 3 in tot orasul si spranjite ca dracu, la 5 km distanta unul de celalalt. Daca ai bafta sa te duci la unul si sa il gasesti scos din functiune, trebuie sa strabati orasul ca sa ajungi la altul si sa speri ca acela va functiona. Eu de exemplu am patit sa ma duc la Carrefour unde bancomatul nu merge apoi pe bdv. Tudor Vladimirescu aceeasi poveste. Pai te apuca toti dracii cand pendulezi intre bancomate care nu merg. Ar fi mult mai ok sa anunte dinainte care merge si care nu merge.

Leave a Reply