Site-urile de anunțuri, încotro?

Devine din ce în ce mai dificil să găsești ceva ce te interesează pe site-urile de anunțuri precum olx sau lajumate mai ales dacă ne referim la rubrica imobiliare. Acolo, există foarte multe probleme pe care nimeni nu vrea să le rezolve. Nu știu de ce, probabil nu există interes. Se merge pe cantitate în țara asta, nu pe calitate și veți vedea imediat care sunt problemele despre care vă vorbesc.

3 probleme ale site-urilor de anunțuri olx și lajumate, secția imobiliare

  1. La categoria închirieri e plin de găinari. Este vorba despre acei idioți puși pe comisioane care nu au nimic de închiriat dar o ard pe agenția, umplând site-ul cu anunțuri false. Clientul sună, află că nu mai e valabil acel anunț fals dar cel care l-a postat îi zice că mai are un imobil într-o zonă total diferită de cea pe care o are publicată în anunț și de care încearcă să scape în acest fel. Este plin, plin de anunțuri false la secțiunea închirieri imobiliare.
  2. La categoria vânzare e plin de găinari. Aceeași situație ca mai sus. Adică există foarte mulți oameni care au 2 apartamente de vânzare, apartamente care nu sunt ale lor bineînțeles dar ei se chinuie să le vândă online contra unui comision. Astfel, ei iau poze de pe net și umplut secțiunea de vânzare cu anunțuri false. Tu la fel, suni, constați că „s-a vândut dar mai există unul disponibil”, de cele mai multe ori la Cuca Măcăii, într-o regiune care nu te-a interesat niciodată.
  3. La categoria închirieri s-a umplut de regim hotelier. Oamenii au început să se prindă de o șmecherie. Dacă închiriază apartamentele în regi hotelier e mult mai ok. E mai bănos și nu stau cu el închiriat ani de zile. Problema e că cei care postează aceste anunțuri le bagă printre cele care se închiriază normal și nu specifică în titlu că-s în regim hotelier iar tu, care cauți ceva de închiriat pe termen lung, pierzi vremea cu trierea lor.

Leave a Reply